Kategorier
Tjukka på tur

Ingen sak å ha koronabursdag❤️

En av de flotte gavene i dag❤️

I dag er bursdagen min! Og bare for å ha en ting klart… DET er en viktig dag! Vi pleier å feire, hele familien……MEN…. ikke i år. I år var ikke det lov, og det er helt greit. Vi hadde planlagt å bare være oss fire, og i formiddag skulle jeg bare late meg! Lite viste jeg hva som var i gjerdet.
Jeg ble vekket av ulende vind og hagl klokka 0700…. ikke den beste måten å stå opp på, når man har valgt å male stuen hele natten i stedet for å få nok søvn…. aner jeg en viss mani?!? Men… jeg stod opp, ryddet på plass møbler, hang opp bilder og gardiner, før jeg hørte ungene komme løpende ned trappen, med sang av full hals❤️❤️🙏🏻 Det er elsk det! Fikk gaver av en mass, skal være ærlig å si at mange av gavene har jeg plukket selv. Turjakker, og pensko… kremt… (skal ikke bruke de på samme tid altså), men min mann hadde selvsagt sørger for litt ekstragaver, og ikke minst roser❤️…

Noen av gavene❤️

Når barna var levert på skolen, kom ei venninne stikkende innom. Ho hadde med enda mer gaver❤️ Da ble det en kopp kaffe og litt kake og frokost…. når hun var dratt, satt jeg meg ned i stolen for å få en velfortjent hvil…. men så hører jeg en bildør…. tenkte kjapt at det var mor som kom innom en liten tur. Men når jeg åpner døren, står nesten hele familien, med flagg og synger. Det var såååå rørende og så koselig. Enda mer gaver,

Mamma har strikket vest til meg❤️ Som ekstragave❤️

og enda mer kake🙈 så var det å hente hjem mine rocketroll. Som var helt klar for kake…. men de måtte pent vente🤣 for nå laget mor bursdagsmiddag❤️ Reinskav -ala Tore, og fløtepoteter….. nam! Mens gryta putret, fikk jeg melding av ei anna venninne som ville komme en liten tur innom. ❤️ Enda mer gaver og blomster.

Enda mer vakre blomster❤️

Blir helt rørt og overveldet over alle som setter pris på meg. Masse meldinger og bilde-meldinger med fine beskjeder. Så utrolig kos. Kvelden ble avsluttet med enda mer kake….

Alt om var igjen etter dagen. Kaken er symphonie fra Lie Nielsen bakerier.

Så nå ruller jeg meg inn i mitt 43. År med ett stort smil om munnen❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.