Kategorier
Tjukka på tur

Spise kake med GOD samvittighet!

Er det en ting jeg er skikkelig dårlig på, så er det å spise mat… altså med god samvittighet. Kan faktisk ikke huske at jeg har hatt ett eneste måltid gjennom livet, som ikke har vært forbundet med skam eller dårlig samvittighet. Jeg jobber hardt med meg selv, fordi jeg ikke ønsker at barna skal arve den egenskapen fra meg. Man skal jo ha loooov å nyte kake? Eller?

Fire små, men store år!

I dag var vi i bursdag til tantes gull-skatt. Der var seg hør og bør pølser, og kake og godteri! Jeg skal være helt ærlig. Jeg er superglad i familien min, men jeg hater selskap😔 jeg hater å pynte meg, prøve å være fin, kle på meg rett, spise rett …. ja, for selv om det familien min, og de er supre, så er spøkelsene omkring dette med mat så mange, og så store at de overtar hele opplevelsen. Men det ble bursdag🎂 og det ble kake, også på meg.

Tropisk aroma❤️❤️❤️

Neste bursdag på blokka er min! Og det rare er…. jeg elsker bursdagen min. Elsker gaver og oppmerksomheten rundt det. Kanskje fordi jeg, utenom mat, forbinder akkurat den dagen med noe positivt? Gleder meg….. tror jeg.. til alt, utenom mat… tror jeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.