Kategorier
Tjukka på tur

Mandag

Da var det jaggu meg mandag, skal si helgen gikk fort. Til tross for ar vi ikke gikk så mye tur som vi vanligvis gjør… har nok mye med været og årstiden å gjøre. «Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær»…. men.. kremt.. altså er ikke så gøy å gå med unger og for den saks skyld mann i striregn og blæst. Uansett… ungene har nå kost seg… tror jeg. Og håper du har hatt en strålende helg.
Jeg starter alltid dagen ned frokost. Det er ytterst sjelden jeg ikke spiser akkurat dette måltiden. Tror det er noe som jeg rett og slett har fått inn med morsmelka. Personlig føler jeg at det er dagens viktigste måltid, som i mange tilfeller kan sette standar for dagen videre. Jeg er klar over at det er en myte om at frokost øker forbrenningen, men…. jeg tror kanskje likevel, at om man spiser frokost, så får hjernen bedre evne til å fungere. Ergo er det superviktig for meg at barna mine også får i seg noe til frokost. Dessverre er matutvalget til mine barn svært begrenset, foreløpig spiser de ikke noooe som inneholder grønnsaker… veldig trist. Men.. de fikk nå i seg en skål med gryn før de dro…(hysj- sjokokuler😭🤦🏽‍♀️). Men når de er dratt så er det min tur. Det vil si, min mann har ferie, så da fixer han frokost.

Pisket omelett❤️

Kjempe godt. Man pisker eggene med mixmaster. Da får du en litt fluffy omelett. Så tar du på det du vil. Grovt brød, spekeskinke, og masse masse grønnsaker. GOOOD FROKOST❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.