Kategorier
Tjukka på tur

Bolledag

Goood morgen. Altså dagen startet 0630…. men så har man jo dratt inn klokka…. og når bollene venter, da er det ingen sak å stå opp. I dag baker jeg bollene som jeg såg på

@abekrist sin versjon

@veronicasimone_Yummymummy. Hun ble overrasket av en venninne, @anisakilwe, oppskrift får du på anisakilwe.com .
Jeg hadde gjort klart alt det tørre i går, så i dag var det bare å gjøre klart melk og ikke minst kokosmelk. Har aldri bakt med det i går…. men for dem som såg på face, så fikk jeg en god venninne som stakk innom med boller i går kveld! @abekrist, hadde laget disse, så jeg har allerede fått en prøvesmaking. Og disse bollene tror jeg må være den beste gjærbakst jeg noen gang har smakt! Med mandel og marsipanfyll. Helt konge. Så jeg faktisk veldig spent.

Det er jo ingenting som er så enkelt som å bake, som når man har god musikk på radioen, og kan starte dagen med en dans…..

Jada…. gammel dame kan enda rocke!

altså hvis du kjenner meg… sånn helt skikkelig kjenner meg… så vet du at jeg ikke tar meg selv høytidelig… jeg synger HØYT, og danser vilt! Når Kroppen tilsier at jeg kan… Jeg er den som garantert kunne blitt filmer syngende inn i støvsugerskaftet.. eller moppestativet… but thats me…. nå skal bollene heve, så får vi se….. kanskje jeg tar en dans til…

Liker du å danse?

En av de tingene som er kjekt med å ha fått barn, er at JEG får lov å leke! Så når jeg har energi til det, kan jeg enda leke timesvis med Barbie… det var foresten gårsdagens kveldssysler.

«Nå må vi dra på festen» – legg TILL østlandsk-singsong

Hva enn du velger å bruke søndagen til… dans og lek! I minst ti minutter… gjør underverker for humøret❤️

2 svar til “Bolledag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.