Kategorier
Tjukka på tur

En tur…. ble det da

Joda,…. har blitt tur i dag og… asfalttur.. sånn ca 4km, over ei bru….

Vest i havet, fra Rongsundbrua

vi skulle egentlig gå til kjøpesenteret, men… siden det endte med tragedie, så snudde vi.

Sykkeltur

Det positivet er jo at vi faktisk fikk hentet en helt ny sofa…. Finn-dama… det er meg det🤣 og når noen gir vekk en helt ny sofa, som ikke er satt i… så tar jeg imot med åpne armer.
Ellers har vi innført spill-pause. Noe som er en stor tragedie her i huset. Men føler at det har blitt alt for mye spilling på ungene. Når det anbefalte nivået for skjermtid overstiges med sånn 30 timer i uka… da føler jeg at grensen min er nådd. Det ender med krangling, og ikke minst suring… sure unger som er rasende fordi de tapte en kamp, eller fordi de ikke fikk det skinnet, eller den gaten eller den fargen på håret, eller at de måtte avslutte midt i en runde, eller før de selv mener de er ferdig. Hjelper ikke om månen datt ned, spillet skal gjøres ferdig for en hver pris. Ergo, så valgte jeg å ha en pause… så får vi bare håpe at jeg overlever både barnas og min egen frustrasjon…. men nå… nå er det lørdagsgodis, og sa er jo himmelens porter åpne… så la oss nyte det så lenge som mulig…🤣

Btw…. i morgen blir det bollebaking…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.