Kategorier
Tjukka på tur

Bergensvær til besvær!

Våt Bella-hund❤️

Eller kanskje jeg egentlig burde starte med øygardsvær…. for det er faktisk ekstrem forskjell på været her nord mot lengre sør. Faktisk har vi sommer og de høst…. men… så er det også sånn at vi har vind 364 dager i året, og mange av dem har regn også😱 Som min svoger så fint spurte oss, «finnes det ikke ett hjørne på dette huset, hvor det ikke blåser».

Men Ok. Jeg har faktisk ikke lov å klage over været. Egentlig så synes jeg vi har hatt temmelig fint vær det siste året. Jeg har fullført kystpassturene i kun fint vær, Ok, grått noen dager da… men for det meste har det vært tålig fint vær. 
Ut på tur, med fugl i bur, og hund og gris på lur….. hvert fall grisevær!

Men… i dag… i dag var været skikkelig møkk! Og for å være ærlig, på sånne dager er det skikkelig kjipt å måtte gå ut. Altså Bella har lagt seg til en litt dust rutine, hvor hun ikke går på do hvis vi ikke går tur… ergo, så må jeg faktisk gå tur…

Jeg står for det jeg har sagt tidligere, man måååå ikke «pønte» seg for å gå tur… og jeg er dessverre veldig lat når det kommer til å skifte, spesielt hvis jeg «bare» skal rundt hjørnet! Så da trasker man da… i tursko, jeans, tjukkgenser, og regnjakke… og blir klissklass…(konsekvenser gjelder for meg også)… man velger den korteste løypa, for å unngå været… men HAHA… Det ble i det minste tur, både på meg, grisen og Bella-hund… i dag og🤣❤️

Er noen som har det….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.