Kategorier
Tjukka på tur

Dagen startet med ett smell

 

Dagen i dag startet med ett smell… jeg er ikke den som pleier sove særlig lenge…. eller jeg liker å kunne våkne av meg selv altså, men pleier faktisk være oppe rundt åtte…. men i dag, bråvåknet jeg….. såg halv-forvirret rundt meg, oppdaget at det faktisk var sol… og tenkte «shit hva er klokka»…. jeg er en sånn som ikke får sove om natta hvis jeg ligger å drar meg til langt på dag. Så… ergo… panikken går jo på at, er jeg ikke trett når jeg ligger meg, så… blir jeg liggende å tenke… Og DET vil jeg helst slippe… så… ja…

Så var det tur da… egentlig hadde vi tenkt familietur i dag, men siden ungene var med venner, så unnlot vi å dra dem ut av leken. Følte meg eksepsjonelt snill som lot dem få bli hjemme… for det har faktisk hendt at vi har dratt med oss venner på tur også… med godteri er det merkelig hva man kan klare å få unger til å gjennomføre altså🤣 men jeg er av den oppfattelse at natur er superviktig! Det er ikke nødvendig å løpe, eller gå langt, men være ute… Sitte seg på en liten steinknaus 10 minutter unna veien..hjelper så mye! Det viser faktisk forskning fra høyskolen i Volda! Ta med matpakka og kaffekoppen og nyt solstrålene.
Magisk
Turbloggen i dag blir nok kanskje litt kjedelig. For turen i dag, ble den samme som jeg gikk i går. Men i dag var gubben med. Jeg er litt sånn med ting jeg blir helfrelst på… da må jeg gjenta, til jeg er lei…. først da tar jeg pause. Dessuten følte jeg at jeg var absolutt nødt til å vise husbonden den flotte turløypa «jeg» hadde funnet. Siden det var sol i dag, så var det egentlig helt perfekt å gå. Men selvsagt i det vi satt oss i bilen, åpnet himmelens sluser seg, men heldigvis bare for ti minutter, for da vi startet turen sprakk skydekket opp. Dette er vel en av ulempene med å bo på Vestlandet… vi har sånn altmuligværdager. Og det var jo egentlig en sånn tur vi fikk også, selv om største parten ble forsert i flott høstvær.

Som kjent er min mann glad i å erte…. så han hoppet så og si over hele broen….🤦🏽‍♀️

Mannen var også svært imponert over det flotte arbeidet som de frivillige har gjort i løypa. Kan faktisk ikke få berømme slike ildsjeler nok altså!!! Så vi tok med oss noen plank å bar videre i løypa i dag også. Utfordringen med å gå med husbonden er at jeg som jeg har nevnt tidligere må løpe.., så jeg følte jo at lungene kom ut av kroppen i enkelte av motbakkene. Og kjeftet av meg i nedoverbakkene…. 🤣 Nei… turen var fabelaktig flott i dag også, og mannen var vel så imponert over løypa som meg. Så ut med noen av de andre kystpassløypene, og inn med denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.