Kategorier
Tjukka på tur

Hurtigklipp på Nonfjellet ❤️

I dag har vært en usedvanlig hektisk dag…. eller jeg har egentlig bare vasket hus… og ventet. Men… ja… ble da en svipptur tip Nonfjellet på Møvik.

Dette er en av de korte turene i kystpasset, på ca 5 km. Men det er en ekstremt dårlig merket, ekstremt våt, og noe kupert tur. Turen startet i byggefeltet, som ligger vis a vis Kiwi. Den er som sagt umerket. Så er det første gang man går, bør man benytte ut.no appen. Stien går ned i ett skogholt, og fortsetter over beitemark. Her møtte jeg mange av slektningene mine, de likte å slå av en prat…..  ved enden av dette er det en grind man går igjennom og følger stien som går til venstre. Man tar så av nok en gang mot venstre, og følger stien videre. Når man kommer til selve fjellet, kan man gå opp på flere områder. Vi valgte å gå rundt vannet, og så opp. Man skal være obs på at det er særdeles vått, tidvis gjørmete og glatt. Men holder man tunga bent i munnen, går det bra. En må forvente å bli både våt og skitten. På toppen er formidabel 360 graders utsikt. Siden dette var en hurtigtur, ble det ingen pause, bare tur/retur. Turen tok ca en time, men da var jeg godt pest. Så da har mannen bare to klipp igjen, før også han kan si seg ferdig med kystpasset ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.