Kategorier
Tjukka på tur

Ukjente kunstnere

Jeg vil bruke dette innlegget på ei venninne av meg. Dette er ei venninne jeg har hatt siden 2014. Hun har vært der gjennom alle oppturer og nedturer. Hun er 110% til å stole på, og har alltid noen oppmuntrende ord på lur! Hun er ett ekte og godt menneske. Noen ganger tror jeg kanskje hun ikke er klar over det. Derfor vier jeg dette innlegget til henne. For i går oppdaget jeg en ny og ukjent side av henne. Jeg ble skikkelig overrasket!!! Åse May er En fantastisk lærer, og veldig kreativ. Jeg har sett mye av det arbeidet hun gjør med elevene i klassen, men akkurat dette har jeg altså ikke sett!

Venninna mi er ei kunstner!
Hun tegner flotte tegninger med oppmuntrende tilrop! Jeg ble skikkelig overrasket og har allerede krevd (les bedt på mine knær) om ett bilde.
Her er bare noen av de flotte bildene hun har laget, men bildene er screenshots, og jeg har fått tillatelse til å dele i dette innlegget.
Dersom noen ønsker å kjøpe, ta kontakt med meg, så kan jeg evt. Videreformidle ønsket. Synes denne kunsten var så fantastisk at man ikke kunne la vær å dele!
Heier på deg Åse May Solsvik Blom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.