Kategorier
Tjukka på tur

Hurtigtur Larslivannet- kyrkjevegen

To blide turbarn
Vi starter turen fra Foldnes kirke. Men kan selvsagt startes fra hjelteryggen også. Tror man kan gå rundt, men tror turen da er nærmere en mil på grus og asfalt. Vi gikk tur/retur, som da er 5.2 km på grus. En flott løype som egner seg for absolutt alle. Rullestol (antar jeg), barnevogn, sykkel… ja alt. Så en flott løype. Den har to tildels bratte partier, men tar man tiden til hjelp, så kommer man seg over de kneikene også. Nå på høsten er det omgitt av flotte farger. Fordi det ikke er kuppert, kan man gå i ett raskt tempo. Dette var klippetur Nr 20. Sender nærmer seg for han også. Og han får nok fullført også, siden han nå er på ferie. Ungene synes denne løypen er litt kjedelig. Mine barn er skogs/utmarksbarn. Men det gikk greit å få dem med seg. Det er alltid litt kjekt å love de vann fra springen på toppen. Tidvis flott utsikt. Vi møter alltid mange folk i løypen, så det er tydelig at dette er en veldig populær rute. Til tross for dårlig tid, ble tur gjennomført i gråvær, 9 grader og tidvis lett regn. Bare sånn til info, her kan man gå i jeans og jumper, så lenge joggeskoene er på kommer man seg frem!
Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor løypen heter Larsliavannet, da det ikke står det noe sted. Kyrkjevegen er skiltet, samt henvisning til hvor man kan gå. Men uansett, en flott tur på kyrkjevegen på Foldnes.
Opp og stå, ut og gå! Ha en fortreffelig fredag, og god helg❤️

2 svar til “Hurtigtur Larslivannet- kyrkjevegen”

Så fin tur, praktisk når det ikke alltid er sånn at en må på med fullt tur utstyr 👌
Dere er helt RÅ på å komme dere ut på tur 😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.