Kategorier
Tjukka på tur

Barns magiske evne til å multitaske

Da har mannen fått klippet inn Dethloffhytta. En kjapp tur før regnet kom, i det vakreste av vakre Øygarden. Turen ligger nord i Øygarden kommune. Man tar av ved Rong senter, og kjører til Ono (mener jeg det heter). Turen består av magiske fjellformasjoner, hvor en tydelig kan se spor av vannets kraft. Det er vakre farger, flotte klipper, og mye hav så langt øye kan se. Jettegryter finnes også, men de kan være vanskelig å oppdage om en ikke vet hvor de er. En veldig populær tur for familier, siden turen ikke er spesielt krevende. Den egner seg for de aller fleste, uansett hvilken kondis man har. Men en bør ha tursko som egner seg for berg og sti. Man kan velge flere løyper, men jeg har bare gått to av dem. I dag gikk vi kortkløypa som er ca 3.5 km t/r. Denne kan en gjøre lengre ved å velge en kystløype, som gjør distansen ca 8 km. Ettersom mannen har jobbet med trappa store deler av dagen, og vi får middagsgjester ble det den korte. 

Ungene elsker denne turen, mye fordi den er kort og lite kuppert. Så det var ikke vanskelig å få de vekk fra x-box og switch.
Tall, og konsert tur for min del. For mens alle andre er opptatt av hvor de setter føttene, er datteren opptatt av å telle til 1000, og å komponere sanger. På returen hadde hun konsert… med sangene «love you for ever», «love you for better», «vinger flyr», og «bro-sang»…… hun har i hvertfall fått med seg at mange sanger handler om kjærlighet, og ikke minst, at vinger faktisk flyr….. helt konkret… men for henne gjorde dette turen kortere… noe som kanskje kan være bra. Hun har i hvert fall arvet min kreativitet. Gutta løp fremst, og spesielt imponert over sønnen i huset, som bare kjørte på og leder toget. Heldig med været var vi også, slapp unna regnet. En flott tur, med flott natur, som anbefales på det sterkeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.