Kategorier
Tjukka på tur

JEG KLARTE DET!!!!

JEG KLARTE DET!!!

30 turer gjennomført! 30 varierte, noen litt slitsomme, noen enkle turer! Herremåne så kry jeg er! Både over at jeg klarte det, ett mål som jeg egentlig ikke hadde satt meg. Jeg hadde bestemt meg for at om jeg klarte over syv, ville jeg være fornøyd. Så ble målet 29, for ikke om jeg skulle ta båt for å gå tur på en øy…. men…. jaggu gjorde jeg det og! Med angst så er de fleste turer som om man skulle gå i bratt motbakke, men sammen med Anne Berit, og noen ganger min mann og barn, så har det latt seg gjennomføre. Noen av turene har jeg gått alene. Felles for dem alle, for meg, krever de planlegging og strategier, for å unngå den værste fryktrien. Det har jeg for det meste klart. Det har krevd mot, vilje, tårer, sinne, mye latter, og masse masse masse glede! Mye av gleden har jeg fått, fordi jeg hver eneste gang jeg går tur, motbeviser den negative holdningen enkelte har mot tjukke! Og DET digger jeg!
Selv om jeg nå har fylt opp mitt pass, kommer jeg til å gå mange av turene på nytt, både for å være med Jossi og fylle sitt, men også fordi jeg synes det har vært kjempespennende å utvide sine horisonter…. überkry!
Turen i dag gikk til Lerøy. En liten øy utenfor gamle Sund, helt sør i Øygarden kommune. Hit kommer man med båt, men med planlegging så lar dette seg gjennomføre på en flott måte. Man kan ta båten fra Klokkarvik, klokka 13, og retur klokka 16. Da har man tre timer til å vandre rundt på øyen. Turen rundt vannet er ca 2.8 km lang. Den går på asfalt, grus og sti. Stien er ikke merket, men man ser den godt om man følger GPS frem til selve stien. Spennende skog og skogsbunn, og flott utsikt utover vannet. Når turen er gjennomført, kan man gå til Lerøy-fort. Vi fant en tunell som Russerene måtte bygge under fangeskap, 2VKFler av tunellene var murt igjen. Men den vi gikk gjennom ledet ned til ett kaiområde med flott utsikt mot Sund. Her rastet vi, før vi vandret litt rundt, og fikk tiden til å gå. Er man veldig rask til beins, når man båten som går i retur klokka 14, men vi valgte å bruke tid. En enkel, kort, men flott tur. Og for min del, en fantastisk avslutting på kystpasset.

Og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur. Lerøy var en vakker plass!

Jeg vil avslutte med å takke for de flotte tilbakemeldingene jeg har fått, både av kjente og ukjente. Det betyr svært mye for en amatørblogger, som over hodet ikke aner hva hun gjør på. Tusen hjertelig takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.