Kategorier
Tjukka på tur

Kabalen som skal gå opp, ett slag for nærturen

I dag slår vi ett stort slag for nærturen. For all tid i utmark er kanon for både psyke og kropp. Som jeg sa tidligere på insta-historien, så har dagen vært noe hektisk. Det at dagene er hektisk, er helt sikkert noe som de fleste kjenner på. Få kabalen til å gå opp. Noen ganger lar det seg absolutt ikke gjøre. Men… har du en liten hageflekk, og en bålpanne er mye gjort. Spesielt kjekt er det for de små.
Fyre opp bål, og grille, og ha utelek. Jeg ser på mine egne barn, at spill… DET er tingen, og helst skulle man satt inne og spilt hele dagen. Men med det samme man får dem ut, fyrer opp bål, og gjerne har noen trær å klatre i…. da er de med. Det gjelds å se etter raske løsninger, når det er rom for det. Og så er det få ting som lukter så digg som bål-klær🤣
Bassengtrening som gjør en helt bløt på hjernen, og en trappe som pusses opp, medfører at klippeturer i dag ikke lar seg gjennomføre. Som jeg skrev litt om i går, så er speiderleiren en ypperlig plass for lek og rekreasjon! Og ikke minst bål…. bål og marshmallow, og Pepsi Max selvsagt (det finnes få ting som smaker så godt som iskald Pepsi Max i naturen)🤣… kjempekos, hvert fall frem til regnet kom.
Så… har du en dag med elendig tid…. gå i nærturen! Finn en bålplass, grill ei pølse eller to. Det er jo supert uansett hvilken alder man har. Heier på nærturen der altså….. så nå må jeg fortsette på trappa…(p.s… min mann sager, jeg kommanderer)  ha en fortryllende dag alle og en hver, både med og uten klær…. …🤷🏻‍♀️🤦🏽‍♀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.