Kategorier
Tjukka på tur

En hel dag i utmarka-Fjellparken

 

Starter dagen på ett møte. Men med  god planlegging, var vi klar for en god kystpass-tur. Fjellparken-bildefjellet. En fantastisk tur for store og små. Vi parkerte i Bildøybakken. Herfra gikk vi opp til demningen, så rundt vannet. En tur på ca 6 km. Ungene var helt med i dag, så turen endte med mye knall, fall og latterkrampe. Bakken opp til selve demningen er temmelig bratt. Så her gjelds det å ta flere pauser, å avfinne seg med at små bein går lengre enn store. Når man går innover fra demningen er det lett terreng, mange glopper og godt merket. Det er ikke spesielt mye utsikt annet enn over til andre siden. Men, det er vel en form for utsikt det også. Man kan velge flere løyper for å komme til postkassen. Når en går den løypen vi gikk, krysser man løypen som kommer inn fra Fjell festning. Den løypen har meg og ungene gått flere ganger. Da starter man ved parkeringen til Fjell Festning, deretter går man 2.6 km på asfalt, før man tar av og går i utmark. Felles for alle løypene er at de er godt merket. Ettersom vi gikk rundt, så kom vi opp på høyden. Der får man betalt med nydelig utsikt. Og i strålende vær lot det seg gjøre å spise bolle ute. Turen egner seg for alle i alle aldre, men man skal være klar over at gjørme er glatt. Min mann lå langflat, så alle fikk latterkrampe. Rett og slett en super tur for alle. 
På vei hjem ble jeg kontaktet av en venninne av meg. Åse-May er ei knakande kjekk dame. Henne har jeg kjent i over 6 år, og hun har stått i stormene med meg! En super venninne❤️Det var så hyggelig å bli invitert ut i speiderleiren. Det er ca 1 km i utmark. Fantastisk plass for alle. Det var så kjekt. Mannen hennes er aktiv i speideren og hadde laget en ekstra sitteplass, gjort opp bål. Så her ble det pølsegrilling og skillingsknuter på bål. Helt kanon plass. Med hengekøye, treklatring, og gapahuk. Så hele dagen har gått med på å være ute. Håper alle blir inspirert, er du dårlig til beins, og været tillater det..: så sett deg ut, utenfor huset. Om så du må bruke gåstolen… for det er nydelig å få med seg de siste stråler av d-vitamin inn i den mørke tiden vi går inn i. Ser at innlegget i dag består av veldig masse bilder, men det sies jo at ett bilde sier mer enn tusen ord, så da blir jo innlegget her på flere tusen ord🤪
Nyt dagen, solen, fargene❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.