Kategorier
Tjukka på tur

Stifinnere……

Å gå tur med Anne Berit ender alltid opp med hysteriske latteranfall, gode samtaler, kunstneriske fall, og ekstremt våte klær og sko…… ikke nok med det, vi ender alltid med å utfordre stiene… og gjerne stille oss spørsmålet om hvorfor stien ikke gikk der, eller hvorfor den ikke er lengre….I dag valgte vi nærturen, som ligger rett utenfor min husdør. Anekletten er en relativ kort løype, som kan forlenges gjennom speiderleiren. Og hvis du som oss er nysgjerrig på om det kan ha gått sti her eller der, blir den ytterligere lengre….. vi endte jo selvsagt opp med å forsere kratt og krattskog, tråkke i dyp mose og krype på knærne under og over busker og veltede trær. Kan trygt si at alle klærne trengte en real vask etterpå. Men det er jo det som er så gøy når vi er på tur…. vi er ikke redd for å tråkke utenfor stien… og om jeg skal si det selv, så er jeg en ypperlig stifinner…. om andre er enig i det, spiller ingen rolle, det viktigste er jo at jeg har rett og alle andre feil… vi kommer jo alltid frem🤣🤣🤣
I dag, som alle andre dager var det vått og glatt, og der er mine alfa-kvist advance sko et helt ypperlig supplement for at turen skal gå noe lettere. Har aldri hatt så gode sko før.  Temperaturen i dag var også perfekt. Litt sånn av og på med klær vær🤣
Vil si litt om klærne jeg har på meg i dag, og egentlig alltid ellers når jeg går slike turer. Jeg har oppdaget kanonbra sted på nett fitliving.no.
Her har jeg bestilt klær fra Twentyfour. Ikke nok med at de faktisk har klær opp i str 56, men det er god kvalitet, og rask levering. Og så er de kanonkule farger på. Buksene er Twentyfour sine Flåm Ls, de er fantastisk stretch i. Digger de. Jeg har også en kul chilirød Finse jakke. Jeg hadde anorakk før, men sverger selv til jakkene. Men det er jo en smakssak. Anbefaler uansett å sjekke ut siden til fitliving.no de har masse gode tilbud på Twentyfour sine produkter…. jeg har dessverre gått litt amok der…🤪🤷🏻‍♀️🤦🏽‍♀️
Anne Berit er også en ypperlig fotograf, så det var gøy å leke model for henne… eller for min egen del da, bildene blir jo  benyttet her på bloggen.
Bella var som alltid med på tur, og var enda mer tussete enn vanlig. Tror hun fikk ferten av ett eller annet, og gjennom skogen var hun helt på styr. Hun er glad i å prøve å fange fugler. Og jeg ler like mye av det hver gang…. det kjekkeste er selvsagt når hun får gå løst. Det er dessverre ikke alltid det lar seg gjøre. Det er noe jeg skulle ønske oss hundeeiere kanskje var flinkere til…å kreve egne områder for hundeslipp. Er så lei av å gå sånn halvveis nervøs, fordi jeg faktisk er usikker på om det er båndtvang, eller om jeg får kalt Bella inn raskt nok. Det er jo dem som blir helt hysterisk bare de ser en hund, og for all del, jeg respekterer i aller høyeste grad andres frykter…… men så er det nå en gang slik, at går du i skauen, så kan du møte bjørn……. og er du livredd hund, så redd at det er lammende, så finnes det treningssentre…. mulig jeg er frekk og setter ting på spissen…. men ja… hadde Hundeeiere hatt ett åpent egnet sted… så…. blir litt langt å kjøre fire mil for det, spesielt når jeg har naturen rett utenfor husdøra.
I dag var det skikkelig høst-stemning. Sol og nydelige farger, masse blader, og rett og slett vakkert. Er noe med det, høsten, som på en måte varsler om det uungåelige, at det kan være vakkert. Slutten på noe….. Jeg har alltid synes det er skummelt, og merker ofte at høst eller vinter bringer med seg mye nedstemthet og triste følelser. Det å få slike dager som i dag, det er ett stort energipåfyll. Det å se at tiden vi er i er vakker. Her og nå. Nyte nuet, som det så fint heter. Enda bedre å dele det i godt selskap. Anne Berit har en fremtredende positiv holdning, og er ofte flink å stille undrende spørsmål ved mine påstander å meninger. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er påståelig! Da kan det være godt å møte noen som utfordrer deg på det, men på en undrende måte. Jeg er heldig, jeg har få men nære venner. Og de jeg har, setter jeg umåtelig pris på. Det er godt å ta den følelsen med seg også inn i høstmørke… i løpet av livet har mange kommet og mange har gått av mange årsaker, noen har rett og slett forsvunnet….. merkelig greie det der…. hvordan vennskap vokser og visner igjen. Heldigvis så vokser jeg videre jeg også.
Nei… vi kan konkludere med at høsten er en hærlig tid… både med og uten venner❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.